Running Dinner

RUNNING DINNER

Na gespiekt te hebben bij Running Dinner in Engelbert bedachten we dat we zo’n tof concept ook in Ruischerbrug en Ruischerwaard e.o. kunnen organiseren! Een fantastische manier om je buurtgenoten te leren kennen.

Dit staat gepland op Zaterdag 21 Maart.

Na gespiekt te hebben bij Running Dinner in Engelbert bedachten we dat we zo’n tof concept ook in Ruischerbrug en Ruischerwaard en omgeving (Klinkerstraat en Klein Harkstede) kunnen organiseren! Een fantastische manier om je buurtgenoten te leren kennen.

Als kok maak je bij jou thuis een 4 gangendiner (voorgerecht-hoofdgerecht-nagerecht en
koffie/likeur) voor jezelf en 4 gasten. Deze gasten wisselen per gang. Zo krijg je 16 tafelgenoten en kun je je vaardigheden als kok laten zien.

Je krijgt 96,- euro om het menu samen te stellen. Het is de bedoeling dat je hier alles van doet, ook drankjes bij het eten en iets lekkers bij de koffie. Wat je maakt, mag je helemaal zelf bepalen. Enige kookkunst is handig, evenals onder tijdsdruk kunnen koken. Want als de tijd om is, gaan je gasten naar het volgende adres en moet je als kok de volgende gang weer bijna klaar hebben.

Als eter ga je op 4 verschillende adressen een gang nuttigen, steeds dus met een andere kok en nog 3 andere tafelgenoten. Jouw route krijg je vooraf in de BSV, het is eventueel handig om op de fiets te gaan.

Je betaalt 25,-euro. Hiervan gebruiken we 1 euro voor de organisatie, het overige bedrag (4×24,-=96,-euro) is voor de kok.
Na de laatste gang verzamelen we allemaal nog in het speeltuingebouw aan de Woldweg 41 om na te kletsen onder het genot van een afzakkertje. Eventuele kosten daarvan zijn voor eigen rekening.
Opgave kan via onderstaande link, deze is ook te vinden op de site en facebookpagina van de BSV Ruischerbrug, maar de tekst in uw browser typen kan ook.

<https://forms.gle/CrAKpP3eXwBdvytT8>   

Opgave kan tot 14 maart.

We hebben voor een leuk evenement wel een bepaalde hoeveelheid koks en eters nodig. Maar wat let je? Geef je snel op! Het wordt echt superleuk, gezellig en smakelijk!

En nee, je hoeft niet lid te zijn van de BSV of EMS, iedereen mag meedoen.

 

Dit bericht is geplaatst in Activiteiten. Bookmark de permalink.