Mededeling: kinderdorp

Op dit moment wordt nog steeds gevraagd om geen contacten te hebben die niet noodzakelijk zijn. Wie bijvoorbeeld vanuit huis kan werken, wordt verzocht om dat ook te doen. Maar er mogen ook weer dingen wel. Kinderen mogen ook in grotere groepen samen spelen, weer naar school. Sporten in de buitenlucht mag ook, mits het geen contactsporten zijn.
Om een kinderdorp goed te organiseren (van te voren, maar ook tijdens kinderdorp) zijn wij afhankelijk van de inzet van ouders/vrijwilligers/verzorgers en onze beheerder. En ook al zijn de maatregelen om de verspreiding van het Coronavirus tegen te gaan versoepeld, het gaat ons niet lukken om het kinderdorp zoals de meeste van jullie dat kennen, goed voor te bereiden.
We zijn nog aan het kijken naar een andere invulling van de laatste schoolweek, maar op dit termijn weten wij nog niet hoe dat eruit gaat zien. Wij hebben onder andere contact met het Wij-team en kijken hoe andere organisaties het aan gaan pakken (scoutinggroepen bijvoorbeeld). Omdat wij wel enige duidelijkheid willen geven, doen we toch deze mededeling: geen kinderdorp zoals gebruikelijk…
Zodra wij meer weten, laten we het jullie weten.

 

Dit bericht is geplaatst in Archief, Uncategorized. Bookmark de permalink.