Koningsdag = code oranje!

!!ATTENTIE CODE ORANJE!!

Wij hebben, net als menig (oranje-)vereniging, ons gebogen over de vraag of het verantwoord is om iets met koningsdag te organiseren. We zijn nog in overleg geweest met de veiligheidscommissie van de gemeente en kregen niet veel ruimte.

Maar de organisatie van Feest in Engelbert heeft ons geïnspireerd. https://www.facebook.com/events/232320418634403/

In december volgden we hun voorbeeld door ook de Ruischerwijken met veel lampjes te versieren. Wat zag dat er prachtig uit!

Nu is de vraag om huizen en tuinen oranje uit te dossen voor Koningsdag en 5 Mei! Hoe gezellig zal dat eruit zien?! Rood-wit-blauw mag natuurlijk ook. Laten we het ook “Code Oranje” maken! Informeer ook je buren/buurtgenoten die geen lid zijn van de BSV. En vertel ze uiteraard dat ze ook lid kunnen worden voor 8 euro per jaar per huishouden.

Verder gaan we met de versierde tractor met kar, muziek en een corona-proof traktatie door de wijken vanaf 13u!
Kinderen mogen wel met versierde fietsen ACHTER de kar meerijden. Ze mogen om 13u naar de BSV komen of onderweg aansluiten. Wat niet mag is samenscholing of naast/voor de trekker rijden. Zien we dat gebeuren, moeten we de stekker eruit trekken. Ons verzoek is dus: instrueer je kinderen hierover.

Ben je lid van de BSV, maar woon je niet in Ruischerwaard of Ruischerbrug, kom gerust ook even kijken.

We hebben er al zin in!

Dit bericht is geplaatst in Archief, Uncategorized. Bookmark de permalink.