Hoera!! Kinderdorp 2021 gaat door!

We kondigden het al aan: Kinderdorp 2021 gaat door! Traditiegetrouw in de laatste week van de schoolvakantie, dit jaar van maandag 16 augustus tot en met donderdag 19 augustus.
In de verstuurde leden- email zit een bijlage daar staat informatie over het kinderdorp. Lees het dus goed door.

Normaal gesproken is het kinderdorp voor kinderen op de basisschool. Als jullie brugpieper vorig jaar haar/zijn laatste kinderdorp vanwege corona niet door zag gaan, mag zij/hij alsnog een keer komen. Dan maken we in 2021 een uitzondering, ook de mogelijkheid tot overnachting geldt voor hen.

Graag op tijd reageren, voor 1 juli. We hebben altijd veel extra werk van te late opgaves. We hopen echt dat jullie allemaal zo aardig zijn om gelijk te reageren. Voor kinderdorp geldt: vol=vol. Alleen leden mogen meedoen met kinderdorp.

Opgave via onderstaande link. Mocht de link niet werken, kopieer deze dan in uw browser.

https://forms.gle/7h55UUqC37AyxxDKA

We horen vaker dat er opa’s en oma’s graag ook willen ondersteunen, maar opzien tegen zwaar(der) werk. Maar er zijn veel lichte werkzaamheden, hand- en spandiensten zoals ranja klaarmaken, bekers klaarzetten of helpen knutselen etc. Iedereen die het leuk vindt, mag zich ook aanmelden. Dan kunnen we er met z’n allen een leuke week van maken.
Omdat opa’s/oma’s/nichtjes/buurjongens etc geen kinderen hebben om op te geven, hebben we daar een apart linkje voor. Dus voor alle vrijwilligers naast de ouder die komt helpen:

https://forms.gle/WA7XjjJSjnNMxUet7

Wij hebben er al super veel zin in!!

Dit bericht is geplaatst in Archief. Bookmark de permalink.