Woensdag 25 oktober: Herfstreisje familie-uitje Duinen-zathe**

Woensdag 25 oktober: Herfstreisje familie-uitje Duinen-zathe**
Traditie getrouw gaan we weer in de herfstvakantie op herfstreisje. Dit keer gaan we naar Duinen-zathe. We vertrekken om 10.30 uur en zullen terug zijn rond 16.45 uur. We verzamelen voor Woldweg 7 (kinderopvang Poppejans) en daar zullen we ook weer afgezet worden door de bus.
Over het park:
Het park is vandaag de dag een superleuk en overzichtelijk geworden. Door de komst van het verkeerspark hebben ze er een leuke variatie van weten te maken, wat uniek is in Nederland! Ze hebben veel leuke attracties, zoals de Super Nova en Spur & The Big Apple. Wanneer je achtbanen wat enger vindt, hebben zij ook leuke glijbanen of klimtoestellen. Voor ieder is er wat wils. Vooral kinderen t/m 12 jaar zullen zich prima een dag vermaken in het park.
Het park heeft een all-inclusive concept! Je kan namelijk de hele dag onbeperkt eten en drinken krijgen in het park. Dat klinkt als een perfect onbezorgd dagje uit toch?

De kosten van het herfstreisje zijn €10 pp.
Je bent welkom om met het hele gezin mee te gaan. Kinderen vanaf groep 4 mogen ook alleen over het park. Kinderen van groep 1 t/m groep 3 moeten onder begeleiding van een ouder.
Wil je mee? Opgave voor 18 oktober. Geef je snel op want VOL=VOL.

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.